Agenda D66/GroenLinks Heerde

Hieronder vindt u de activiteiten die u de komende tijd kunt verwachten:


Vrijdag 02.03.2018 | Politiek cafe

D66/GL pakt de handschoen op en nodigt belangstellenden uit voor ons politiek café dat we elke 1ste vrijdagavond van de maand organiseren. Op 2 maart a.s. stellen we dan de volgende vraag aan de orde:

“Hoe kunnen de Renderklippen en het Heerderstrand elkaar en het toerisme in Heerde versterken?”

John Boeve komt wat vertellen over zijn ervaringen in het exploiteren van het Heerderstrand en verder kan iedereen meepraten in een open ronde-tafel-gesprek. De fractieleden van D66-GL willen namelijk niet alleen van partijleden horen hoe in Heerde gedacht wordt over recreatie, maar ook graag van andere mensen die niet zo met politieke zaken bezig (willen) zijn. Of zelfs een andere politieke voorkeur hebben. Het politiek café vindt plaats in ons Dorpshuis (in de Heerd, Griftstraat 8 in Heerde) vanaf 20:00 u. Aanmelden via info@d66groenlinks-heerde.nl moet niet, maar is wel fijn. Consumpties komen voor eigen rekening.


Zaterdag 17.03.2018 | Politieke Pleinmarkt in Wapenveld

Politieke Pleinmarkt op zaterdagmorgen 17 maart van 10.30 tot 12.30 uur op het W.H. van de Pollplein in Wapenveld. Van 11.00 tot 12.00 uur worden politieke partijen op een ‘zeepkist’ elk circa 10 minuten aan de tand gevoeld over zaken die in Wapenveld spelen in verband met de verkiezingen. Voor de informatiemarkt wordt aan elke partij een kraam ter beschikking gesteld, verdere aankleding is aan de partijen zelf.


 Woensdag 21.03.2018 | Gemeenteraadsverkiezingen


Uitgelicht
Blog/nieuws
Meedoen